Магазини

Frant

Frant

FSN_4743.jpg
Фирма Франт е създадена в град София през 1991 година. Основната й дейност е производствата на мъжки ризи и вратовръзки. Освен чрез клиентите на едро продукцията се представя на пазара и чрез собствена магазинна мрежа. Фирмата разполага с осем търговски обекта: четири в София, два във Варна, един в Стара Загора и един в Бургас. Всеки един от тях предлага голямо разнообразие от качествени мъжки облекла както за работното ежедневие така и за почивните дни – костюми и панталони от студена вълна, памучни ризи, памучни и вълнени пуловери по поръчка и дизайн на Франт, кашмирени балтони и най-различни аксесоари – вратовръзки, колани, шалове и много други.
Облеклата с марка Франт са добре познати и от ефира на националните телевизии. В Канал 1 фирмата облича проф. Божидар Димитров и кулинарният водещ Ути Бъчваров, в Нова ТВ - новинарите Николай Дойнов и Константин Филипов и спортния журналист Крум Савов, в БТВ - водещите на предаванията „Кой е по-по-най” - бате Енчо и „Горчиво” – Гаро.
Освен за собствената си марка фирмата изпълнява поръчки за производството на ризи и вратовръзки с други търговски марки – едни от които са: MONTELI, GEROLD, HETCH, а за сезон есен - зима 2007-2008 фирма Франт е изпълнител на колекцията вратовръзки Pierre Cardin за България.


« Назад към списъка
  • Телефон: 052 576710; 0885 981 070
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 13