Магазини

BM Fashion Shoes

За компанията
През 1998 г. отваря първият магазин под марката Glaza. Базовите цели на компанията са бърз и качествен прогрес на марката. Факт, потвърждаващ това твърдение, е наличието на повече от 10 магазина под марката Glaza в настоящия момент. Glaza е марка, станала нарицателна за качество на стоките. В магазините се предлага богат асортимент от гръцки, италиански и български продукти. Компанията разработва и поддържа собствена марка, което допълнително гарантира висoкото качество и преференциалните цени.

Философия
​Компанията уважава своите клиенти и се стреми да задоволява техните желания. В тази насока, нашият девиз е „Ние работим за Вас, защото Вие ни се доверихте”. Поддържаме богат асортимент от продукти на конкурентни цени. Разширявайки дейността си, компанията е новатор и в областта за развитие на франчайзинг за цялата страна в своята сфера.

Бизнес сектор и основни дейности

​Верига магазини Glaza предлага богат избор от мъжки и дамски официални, ежедневни и спортни обувки, както и кожени аксесоари към тях. Предлаганите продукти са от колекциите на български, италиански и гръцки производители, чиито имена са гаранция за високо качество. Дизайнерският екип от професионалисти на компанията се грижи за разработването на модели съобразени с последните модни тенденции в областта на обувната промишленост.

« Назад към списъка
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 17