Магазини

Ipanema

Ipanema

Ipanema са забавни, шикозни и колоритни бразилски чехли и сандали, които носят името на един от най-екзотичните и известните плажове в света. Красивото крайбрежие на квартал Ipanema в Рио де Жанейро (Бразилия) е извор на вдъхновение за колекцията на Ipanema, която е създадена да бъде перфектното съчетание на спокойния крайморски начин на живот с изтънчеността и блясъка на града.

Предлагани в близо 100 страни, моделите на Ipanema отразяват бразилските корени на марката, използвайки иновативни материали и оставайки свързани със съвременните модни тенденции. В колекциите на Ipanema се комбинират чувството за мода и уникалните форми, осигуряващи по-добър комфорт и удобство - "360-градусовият" отпечатък, който сякаш се увива около крака и невероятните детайли на каишките, които несъмнено "говорят" за стил.

С присъствието си в гардеробите и на краката на елита на Холивуд, Ipanema стават бързо популярни по целия свят. Чехлите и Сандалите на Ipanema могат да бъдат видени на краката на знаменитости като Анджелина Джоли, Холи Бери, Кейт Хъдсън, Аштън Къчър и много други. Ipanema също е горд Официален спонсор на Mercedes-Benz Fashion Week Swim, който се провежда всеки юли в Маями Бийч.

Ipanema е марка, която гледа към бъдещото и се грижи и за околната среда. Колекциите й се произвеждат с най-малко 30% рециклируеми материали, а 99% от всички фабрични отпадъци се рециклират или се използват повторно.

ВИНАГИ НОВО. ВИНАГИ IPANEMA.

« Назад към списъка
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 601