Магазини

Celio

Celio

P7230321.JPG

Историята на Celio*


Celio* е бранд, създаден в Париж през 1985 година, когато отваря врати и първият магазин на марката. През годините брандът постоянно се разраства и днес разполага с повече от 850 магазина в 40 държави. Всяка година се продават 28 милиона артикула с логото на Celio* в световен мащаб. Успехът на бранда се дължи на пет основни ценности, които марката изповядва и са заложени като елементи в нейното лого. Celio* е водеща международна компания за производство на мъжко облекло.

Ценностите на Celio*

Мъжественост
Брандът е много добре запознат с пазарните търсения на своите клиенти и предлага мода, която е мъжествена, носи спокойствие и лек латино привкус.

Съблазняване
Естетически издържан, стилът на Celio* се фокусира върху качеството, разнообразието от цветове и изискания вкус, който ще се хареса и на жените.

Персонален стил
Изкуството да живееш, да бъдеш уважаван и да споделяш емоции с околните..

Щедрост
В основата на своята политика Celio* залага на доброто качество, предлагано на достъпни цени за своите клиенти.

В услуга на клиента

Celio* помага на мъжете да разберат модата, като им предоставя безупречно обслужване.

Celio* не е просто бранд за мъжка мода, а неговата цел е да даде напътствия, с които да разкрие  удоволствието от това да си добре облечен. Лесно запомнящо се и универсално име на бранда, качествена култура на обслужване и постоянното търсене на иновации превръщат Celio* в разпознаваем креативен, вдъхновяващ лейбъл с ясно изразена идентичност.

 


« Назад към списъка
  • Телефон: 0878 019 562
  • Етаж: 1
  • Обект номер: 5