Магазини

Lilly Drogerie

Lilly Drogerie

FSN_4769.jpg
Верига Лили Дрогерие работи на територията на България от началото на 2010 година. До момента са отворени 32 магазина, в цялата страна. През 2014 г. предстои откриването на още десет нови обекта, както в София, така и в страната. 

Присъствието ни и в България, и в Сърбия доказва, че клиентите ни са открили при нас онова, което търсят. Тяхното доверие е и най-добрата препоръка, която можем да си пожелаем. Ако към това добавите нашата всеотдайност при задоволяването на желанията на клиентите, честите промоции с намалени цени и отличните услуги, става ясно защо верига дрогерии Лили дневно обслужва над 55 000 купувачи на територията на Балканския полуостров.

И винаги се стремим да изпълним поне още едно желание!

За да предложим повече на пазара, започнахме и собствено производство на високо качествени продукти на натурална основа, които се характеризират с отлично качество и разумни цени.

В сътрудничество с водещи дерматолози и фармаколози разработихме богат асортимент от продукти VELNEA /ВЕЛНЕА/, Mamma&Baby, Watte & Watte и други, за които може да се информирате на сайта ни.


« Назад към списъка
  • Телефон: 052 502274; 0882 922 686
  • Етаж: 0
  • Обект номер: 38